Η ιστορία μας

Η «Μακαρονοποιΐα Αμμοχώστου Θρίαμβος» ιδρύθηκε το 1953, στην Αμμόχωστο, παρασκευάζοντας μακαρόνια με αγνά υλικά και ποιοτικά συστατικά, κάτω από τη σφραγίδα «Θρίαμβος». Με αυτό το σκοπό στο μυαλό μας, ανοίξαμε το πρώτο εργοστάσιο στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τα Μακαρόνια Θρίαμβος κατάφεραν να κατακτήσουν ένα σημαντικό μερίδιο της Κυπριακής Αγοράς. Αυτή η επιλογή, μας έδωσε το έναυσμα και την ευκαιρία για να εργαστούμε και να ανταγωνιστούμε σε ίση βάση, με αποτέλεσμα, το 1970, να προχωρήσουμε με την αναβάθμιση του εργοστασίου μας, εξοπλίζοντάς το με την τότε τελευταία τεχνολογία.

x

Αυτό μας βοήθησε στο να καθιερωθούμε στο αγοραστικό κοινό, ως μια από τις καλύτερες μακαρονοβιομηχανίες στην Κύπρο.Τα γεγονότα του 1974, οδήγησαν στην κατοχή της μισής μας πατρίδας και ολόκληρης της Αμμόχωστου. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την κατοχή και του εργοστασίου μας. Πέσαμε κάτω, χάσαμε τα πάντα, αλλά σηκωθήκαμε ξανά και με μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά, κατορθώσαμε να «ανάψουμε» ξανά τις μηχανές μας, στις ελεύθερες περιοχές, στη Λεμεσό, έχοντας ως κύρια εφόδια την πείρα και την αφοσίωση μας στην καλή ποιότητα των προϊόντων μας, με γνώμονα την αγάπη, την οικογένεια και φυσικά, την παράδοση.

x

Με καινούργια σχέδια και εξ’ ολοκλήρου νέα τεχνολογία ξεκίνησε μια σύγχρονη περίοδος για την Εταιρεία μας, τοποθετώντας την σε νέα, υψηλά επίπεδα ποιότητας και τεχνογνωσίας. Η Μακαρονοποιΐα Αμμοχώστου «Θρίαμβος» έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί σε μια δυνατή βιομηχανία με νέες δημιουργίες και σύγχρονη τεχνολογία. Έχουμε ξεπεράσει τα κυπριακά σύνορα εδώ και πολύ καιρό, επεκτείνοντας τις εξαγωγές μας σε διάφορες χώρες. Με 30 διαφορετικά προϊόντα και τα μόνα μακαρόνια που παράγονται 100% στην Κύπρο, είμαστε, ίσως, η καλύτερη επιλογή για κάθε πόλη, κάθε γειτονιά και κάθε σπίτι!

H Ομάδα μας

Η Ομάδα μας αποτελείται από σαράντα άτομα. Μια μικρή αλλά «μεγάλη» ομάδα από ανθρώπους οι οποίοι ακολουθούν το όραμά μας και βαδίζουν μαζί μας διαχρονικά, δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Είμαστε περήφανοι, διότι οι άνθρωποι οι οποίοι εργάζονται μαζί μας, αφυπηρετούν μαζί μας.

Το Εργοστάσιό μας

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται πάντα από διαλεγμένα υλικά, σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου, στη Λεμεσό πιστοποιημένο από τη TUV CYPRUS (TUV NORD) LTD με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων EN ISO 22000:2005. Οι νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε στην παρασκευή των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με την πολύχρονη πείρα και τεχνογνωσία μας, μας έχει επιτρέψει να φτάσουμε

Το Εργοστάσιό μας

σε υψηλά επίπεδα ποιότητας και εξαιρετικά αποτελέσματα παραγωγής. Χάρη στον αυτοματισμό και τα υψηλά επίπεδα υγιεινής της παραγωγής, τα οποία επικρατούν στο εργοστάσιό μας, ανοίγουμε το δρόμο για κάθε πόλη, κάθε γειτονιά και κάθε σπίτι, συναντώντας ανθρώπους, παιδιά, φίλους και γιορτές, παρέα με τα δικά μας μακαρόνια, φτιαγμένα με διαχρονική αγάπη και γεύσεις της Κύπρου μας γεμάτες… Θρίαμβο!

Διανομή

Με το δικό μας στόλο αυτοκινήτων και την προσωρινή μας βάση στη Λεμεσό, εξυπηρετούμε από το μικρότερο σημείο πώλησης στην Κύπρο, μέχρι και τη μεγαλύτερη υπεραγορά, πάντοτε με τον ίδιο επαγγελματισμό και την ίδια συνέπεια. Οι πωλητές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και εφοδιασμένοι με τελευταίας τεχνολογίας τερματικά, για τη σωστή και την άμεση εξυπηρέτησή σας. Κάπως έτσι λοιπόν, ανοίγουμε το δρόμο για κάθε πόλη, κάθε γειτονιά και κάθε σπίτι, συναντώντας ανθρώπους, παιδιά, φίλους και γιορτές, παρέα με τα δικά μας μακαρόνια, φτιαγμένα με διαχρονική αγάπη και γεύσεις της Κύπρου μας γεμάτες… Θρίαμβο!